:: Mr & Mrs Ee ::

Monday, July 30, 2012

Get well soon Bebo!

Ni la lesbo aku kat opis. Kawan bermanja, kawan kene marah, kawan lepas perasaan, kawan kejian, kawan carutan.. Mana nk dpt kawan camni? Hahhaahaha pening kadang aku tgk boss aku melayan kerenah kitorang.

Anyway, dia ni la Lyana yg aku g visit Sabtu aritu. Result MRI lom kuar but hopefully tak la kene 'Slip Disc' (eh betul ke mek eja tuh?). Tu la kau Bebo, asik pakai heels je. Pasni pakai sandal Scholl mcm aku ni. Walau pun gaya makcik2, asal selesa.

Aku ni kt klinik. Tgh tunggu turn jumpa doktor. Pagi td lepas sahur aku dah start ke toilet. Sahur makan nasi impit ngan kuah soto je. Makan laju2 pastu masuk bilik nak termuntah bagai. Baring pun sambil duduk. Pastu masa bersiap2 nk g keje, dok memerut je. Tak leh jadi ni... KENA MC jugak arini.

Hari ni hari ke 10 dah kita berpuasa.. Kejab je masa berlalu. Lagi 20 hari nk raya... Persiapan raya dah mula ke?


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Bibu Wilda said...

ler cam nama akk tambah beboo jadi bibu ke?hehe moga de tade ape2 yg serius ok.