:: Mr & Mrs Ee ::

Wednesday, November 28, 2012

Hibanya...

Salam.

Dah lewat pukul 1am. Aku takleh tidur plak. Browse sana, browse sini.. FB la.. Instagram la.. Twitter la... Pg td ada kengkawan inform yg 'kazen' aku dah selamat bersalin. Terus bbm laki aku cam biase, mak kan kepochi.

Boring2 teringat junior aku pun dah due. Tgk instagram dia takde update, blog pun takde update, kita bukak FB..

"Al-Fatihah"

"Takziah"

Eh apesal ni??

Aku browse...

NUAR - hubby dia ada update dia dah selamat bersalin @KPJ Seremban, baby BOY. Ya Allah sukanyaaa.. Hubby dia sama batch ngan aku, wife dia junior aku ms kt UiTM. Aku tumpang happy dia selamat bersalin. Dia ni kawen lewat sebulan je dari aku. And 2 kali gugur. Alhamdulillah rezeki dia mengandung lagi.

Aku browse lagi...

" Salam Takziah... Al-Fatihah... "

Allahuakhbar... Baby mereka telah tiada.

Atas sbb apa aku tak pasti.

Sedih dan hiba sgt rase hati ni... Menangis aku baca wall both of them! Ye la spjg dia preggy, dia selalu cerita moment2 indah kan. Aku tumpang happy bila tau dia preggy sbb we all penah share pasal miscarriage. I'm sure both of them amat2 sedih.

Dear Leen & Nuar - salam takziah from me. Semoga tabah menghadapinya. InsyaAllah ada hikmah di sebaliknya. Al Fatihah.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Bibu Wilda said...

True..mmg sgt2 hiba..perasaan seronok jadi ibu tetiba diberitakan anak tiada..mmg tak boleh nak dibygkan :(

Alyn Aellynn said...

Tul tu kak! Tersedu sedan sy nangis kul 2 pg td. Ksmi sama2 penah keguguran. Tak dpt bygkn mcm mana dia nk lalui semua ni. Semoga dipermudahkan.