:: Mr & Mrs Ee ::

Monday, May 30, 2011

Test aje

Salam..

Mau test ajer. Lama tak update coz email yahoo aku tetibe je wat hal tak leh login. Aku login email and YMsgr kat tab aku ok je. Kat BB plak problem. Ni aku try guna gmail id plak. Harap2 ok!

Aku rindu sgt nak update. Aku tgk walaupon dah 2 weeks+ tak berhapdet tp aku tgk visitor ada je yg dtg jenguk. Tq ye korang. Byk menda nak hapdet tp selain problem login yahoo, soooooo many2 things nak update.

Skrg sgt2 busy! Super dupper busy till aku stress bertambah stress!! 2-3 hari ni rase DOWN sgt. Last night I was crying.. Sgt2 sensitive, sgt2 emotional.. Haihhhh...

2 comments:

Lyana@Mely said...

alyn..ko tu rehat2 lha..jgn wat kerja teruk sgt..jgn stress2...tenangkan fikiran..mengadu pada Allah k dear...

Azalina M.Salleh said...

Patut lah dah lama tak update..

dear, takziah yea... tak tau pun ko pregnat