:: Mr & Mrs Ee ::

Thursday, May 17, 2012

Over sgt ke?

:: Merujuk perkara di atas ::

Ni gmbr last week. Camwhore masa otw g training kat PJ. Hari pertama training. Encek Suami saya hantar. So mood adalah supper dupper happy.

Well, semua org yg ada blog, ada FB, ada twitter... And apa saja jaringan sosial sure suka bergambar. Walau apa jua keadaan kita suka je nak snap2 situ sana sini kan? Pastu upload walau pun henpon tahap zaman batu, as long leh amik gambor layan kan je.

Aku suka jugak upload gmbr kt mana yg aku suka la.. Walau aku pemalas giler kadang nak upload. But aku suka upload kt blog and buh ceriter. Cthnye bila g holiday. Kalo aku boh kt blog bebila aku teringat nak baca, rase best and teringat kat tempat2 yg kita dah pernah pergi. Pada aku setiap gmbr ada kejadian yg terukir bersama.

Merujuk gmbr di atas. Aku rase aku suka sgt gmbr tu. Maybe excited sbb pagi tu laki aku anta g keje. Nampak muka aku ceria sgt. Aku upload kt FB, sbb nak tukar profile picture. Tp tak reti lak, sbb try guna BB and tab tp tak leh. Pastu ramai la yg LIKE. Ni aku tak paksa okeh.

BUT ada lak yg komen2 yg aku rase menyentap kt jiwa raga aku. Ada yg ckp mekap tebal laaa.. Nak tirus muka laa.. Kening coklat laa.. Gedik laa.. Eh masalah pulak korang tgk gambar aku. Bukan aku upload with caption "WAH CANTIKNYEE AKU HARI NI!!". Kalo aku nk budget mekap ala2 retis baik aku panggil MUA mekapkan aku. Come on la... Pada aku kalau kau tak suka tgk gambar aku, ko tak yah susah payah nak click komen and ketuk keyboard semata2 nak tinggalkan komen camtu.

Aku pergi keje hari2 mmg mekap camni. Simple.. Basic je pun. Bedak, celak, eyeliner, blusher and lipstik. Tu je sekali pagi aku pakai, and no touch up2. Ntah ape yg hover pun aku tak tau tang mana. Pembawakan personaliti masing2... Tak yah la mak henchek telek org lain, better telek diri tu dulu ye. Janji laki aku shayaaaangggg kt aku!

Peace!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Aida78 said...

salam biasalah lyn dia org ini ada je yang x puas hati kan..tapi kenapa nak dengki or jeles dengan kita...abaikan je lyn ...jangan ambik kisah sangatkan....janji kita happy...