:: Mr & Mrs Ee ::

Tuesday, May 6, 2014

Ngintai?

As salam..

Korang dah lunch? Aku mandi pon blum! Eii busyukkkk... hahhahaha.. nak siap la nii.. nak g Jasko jab nak makan salmon kt Sushi King ngan nak beli barang dapor sket. Indahnya idup tak bekerja ni kan?? Plus gaji jalannn bulan2 cukup bulan korek kat dinding! haihh... rase macam tak mo keje dah. amboihh ko hingat laki ko gaji RM20k! Kalo ye memang aku takmo keje.. nak tadahhh je kt laki. kihkihkih

Korang... nak ngadu sket. Last week aku sakit mata. macam ada ketumbit memula... *haa ngintai laki sape la tuhhh...*. pastu lelama besor sakit siot! Macam gini...


Masa ni macam tak masak lagi tu.. aku dok call doktor2 aku semua cuti plus siap tutup clinic plak tu. ye la cuti panjang sempena hari buruhkan.. End up Jumaat tu nasib ada 1 doktor aku bertugas. Dia pon x nak risiko suh aku g spital. Aku takut la kan sebab belum masak ranum kang di kerat mata aku tuh. So aku mintak ubat surut bengkak and antibiotik and cream sapu. 

Bukan tamo g spital benonye.. sbb dah janji nak g PD bbq ngan kazen2 aku.. dah la aku yang tukang buat kuah mushroom blackpepper ngan mashed potato. Tak bermakna kalo 2 bahan ni takde. kesian sebab dah berjanji ngan srmua kan. ku gagahkan kesakitan ini jebat!


Ni lepas bbq. Aku balik hotel cuci luka tu then balut. kalo tak balut asik tenyeh je mata. kuman tuhh!! esok nye.. kemain semua nanah darah semua memancut. haaa pueh ati! dah benar2 masak! Jenuh aku menahan hazab sakit bisol ketumbit nih! rimas ngan mata berbalut ... sampai bbq tu satu gmbr pon aku x amik. sebab dah la sakit. mata bertutup. mood pon ke laut PD join Pesta Air PD. hahahhaha


Walaupon mata berbalut.. tetap nak mendiva kan? kondpiden dgn diri sendiri lantas mengupload gambar sedemikian rhope kt Fesbuk! apa ko hingat nak upload yang cantik je kt FB? Getik aku org yang upload gambar NAK CANTIKKKK je kt FB walaupon diri tu tak la cantik naw naw. eh terkutuk plak!


Kita ngan shuben kita yang wangiiii... suka cium dia sbb dia bau kedai dobi! hahahha.. kata baju dia semua aku pack anta dobi!! hahahha fuhhh kilat kuku bini dia! APTB lah bini dia nihh!

Sekian... Dari pompuan yang suka ngitaiiiiii!


-Bubye-

2 comments:

A.I said...

woi!!! besar penumbok ketumbit kau. ish....


lawo setip kau alien (pujian utk kesekian kalinyer)

Alyn Aellynn said...

Besor guli ketomber tu kak

haha setip murahan je uolss