:: Mr & Mrs Ee ::

Monday, September 13, 2010

Eid Mubarak 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri semuaaaa
Apa khabar u olss?? Lama aku x hapdet blog ni kan? busy giler mak. super duper bizi! Hari ni adalah masih bercuti. so leh lah update blog sempena raya neh. Raya kowang camne?? aku biase2 lahh. Raya kat KL je. KL adalh sgt2 panass sepnjng raya neh. huhuhuhuuuu


:: Family comel ku ::
Raya ni entah hape2 lah, mood swing ke lautt.. gmbr pon kat umh je.. kt umah2 nenek ku x de pon. malas gaban je kali ni... tgk gmbr ts ni. comel je.. sweet je... maybe kalo dah ada si kecik barulah haru biru kot raya kami nanti. insy'allahhhh.. pinjam esya kejab pon jadiklh kannn. Esya pon pki gun bunga2 purple jugekkk. sayangggggg baby mummy nehhhhh!!!


Family aku.. adik ku no. 2 tu x siap lagi time ni... tahun ni kami suami isteri bertemakan PURPLE. Mum & adik BLUE, yg sorng lagi recycle bju last year je. ok la tu kannn. janji happy!



Mlm td mse uplod gmbr kat fb, bru ku perasannnn. laki ku x berSONGKOK pgi raya. samping mmg EE x mo pki. maklom la pewot selimmmmm. kahkakahhhhh. gmbr hari raya pertama je ada... raya berikutnyaaa lagi ler malassshhhhhhh.

Akhir kata, Selamat Hari Raya Aidilfitri dari Alyn, Ee and family untuk semua readers. Maaf Zahir batinnnnn.

Love,
Alyn @ 4th Syawal

2 comments:

Mama Herda said...

tegak je si ee tu...hahaha..

ILA HAFIZ said...

selamat hari raya :)best td makan soto :)