:: Mr & Mrs Ee ::

Thursday, August 16, 2012

Hoyeahhh hoyeahhhh

Salam u olsss!

Mek dah start cuti katanyaaa.. Tp bukan pulang ke kampung halamannnn. Malam td lepak umah nenek aku kt tkt 5 smpi kul 12mlm. Balik tu segar bugar plak mata and badan tak letih. Selalu kalau lepas buka mesti dah layu. Hambikkk berkemas till 6.30am baru aku tidur.

Kul 9 pagi bgn. Sambung kemas lagi. Mcm kemas 1 buah umah bunyiknyee.. Pdhal kemas bilik aku je pun. Tp macam2 khazanahhhh ko! Ater kawen dah 3yrs plus, mana laaa rete tak bykkan? Dok bilik besaq tu je. Haihhh.. Hopefully Residensi Bistaria cepat la siap! Letih dah mek terperap dlm bilik ni.

Now aku kat luar. Dgn mem besar lerrr! Kene anta dia g hantar baju2 customer dia, g bank, g kedai emas, g bank. Huhuhu.. Mcm2 la urusannye.

Ok la uolsss.. Yg balik kg have a safe journey, drive carefully and send my regards to your Ketua Kampung eh! Hahahha panggg sedassss kang!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

@lfidah @dim said...

selamat hari raya yea..maaf zahir batin..;D