:: Mr & Mrs Ee ::

Monday, June 21, 2010

Godek-Godek

Setelah agak lama blog ni bersawang.. dan aku pon pasan ada byk perubahan kat setting blog ni. maka dgn ini, aku rase nk kembali merapik2 kat blog aku.. heheh windu tau.. so, konon2 kowang anggap la AURA Pusaka Nian Rapik dah dtg eh.

So, as for now.. blog ni akan tunggang langgang la kejab. aku harap kowang buat la solat hajat 7 hari 7 malam supaya aku terus rajin hapdet blog. jenuh gak la aku menahan perli2 kowang yg mcm peluru tuh suh aku hapdet blog..
ok, nanti2 aku update lagi. tp citer2 basi kowang nak tau gak tak? kehkehkeh...

2 comments:

Nur Syafawati said...

slamat merajinkan diri..aku pun tgh jinak2 rajin kan diri hapdet ni..rindu nak merepek2 kat blog..hehehe

fazilzura said...

wakakakakk... harus2 and wajib ..

nnt header dh leh tuko baru heheh