:: Mr & Mrs Ee ::

Sunday, June 20, 2010

Happy Father's Day

Happy Father's Day!

vavavvavavavaaaa

Let's Introduce, my comel....

Nur Farisya Aina

Ok2, ni bukan tajuk citer ni. Saje je mak propa. Untuk Entry ni, aku dedikasikan buat aku nyer Sugar Daddy aka my Husband (eh boleh?). lantak arr.. aku nk dedikasikan gak, fedulik la kan nok.

Ok la dear, walaupon kita lom ada rezeki nk timang anak sendiri, mummy ucap terima kasih sbb abg sukarela menjaga farisya kejab. tetiba aku blank nak tulis ape. hhahahah... ok la ni gambar sesaje aku nk boh je. suka sgt tengok pic ni sambil berhangannnnn. kowang tgk Ee ada tokoh x jadik bapak mithali tak? kahkahkah.. maklom la Ee nyer anak buah paling kecik dah tingkatan 5. so x larat dah nk timang! kahhhhhhhhhhh

** tiap kali aku tgk gambar ni, rase cam best je.. huhuhuuuu

3 comments:

saveme_zero said...

insya allah...ada rezeki ko nanti. kot2 hayunan bln puasa nti ke kan..kan..muahahahaha

fazilzura said...

akhir nye ado ruangan nak komen ..

YEEEEEEEEEE.. AKU PUN SUKE tgk korg ber 3 cmtuh .. like complete hapy family ..

tu EE dok dukung bby tu , moge2 dpt aura ..

A.I said...

ada rezeki kau tu sok alien. untung2 trus dpt kembar 3!

lalalalalala