:: Mr & Mrs Ee ::

Friday, July 23, 2010

B3nci BiLang CinTa

Sape layan citer ni?? aku x layan sgt, tp aku suka tgk dak pompuan ni. sweet je. aku start suka tgk dia mase dia berlakon citer lama BIDADARI. haahah.. mase tu memula ARUNA di tayangkan. eh skrg ada lagi ke channel ARUNA tu??
aku x layan sgt. on and off je sbb terjebak. mane x nyer, sejak mak aku x menjahit ni keje dia asik ngadap tv jer. ptg x leh tgk citer lain, mesti kene tgk citer ni. so, terfollow sudahhhhh. ni citer selngan je. benornyer aku nk citer pasal stoking. dlm citer ni, mase awal tu pompuan ni ada pakai stokin cam yg aku suka pakai gak.
Lama dah aku suka stokin ni,. 1st aku beli kat sox World RM19,90 ... mahaal okeh!! tp sebb kepingin sgt aku beli gak laaa. Sekali aiu g denso the curve RM5 je per pair. so aku dah rembat lagi pasang. baru ni aku g Aeon Melaka, ada Denso gakk... lagi besar dr Denso kat The curve tu. So, aku jumpa, aku beli lagi 2 pasang. Pueh ati aku. dah ler murah, kualiti kain dia better dr yg aku beli kat Sox World tu. kaler pon byk choice.

Aku suka sbb pki stokin ni jari x berpeluh, sbb aku tiap mlm tidur mmg pki stokin. so aku beli la.. murah dan berkualiti. sila ler beli yer... hehehehheh

3 comments:

Nur Syafawati said...

ni fav cite aku ,mak aku,adik aku, ni....heheh..aku pun teringin la nak pakai stokin tu time pantang nanti alyn..hahhahaha...mesti comey kan???

Fiza Nordin said...

aku layan cerite ni...syiok...boleh gelak guling2 sorang2 tgk keletah pelakonnye sorang2 lagi2 familynye winda. hahahaaa!!!

dedolu mase anak2 dare aku pun pakai stokin tido.tp bile dah beranak pinak, mase dalam pantang ajelah aku pakai.pehtu tadek dah wakakakaaa

perkataan 'denso' tu buat aku rase meremang bulu ketiak...kahhhhhhh erh bulu ketiak tadek la...ntah le...segala bulu meremang kot...wekekekeeee

Aellynn Darlene said...

sya - ko lam pantang nanti pki stokin ni pon ok. sbb kalo masuk toilet x yah bukak2. senang nk pki selipar. jari pon brpeluh

.fiza - mmg best. skrg aku dok umah ni ok layan je citer ni. klkrkan...

itu Denso? hahhaha Sila beli di Denso The Curve bukan itu org nama Denso yeahhhhh