:: Mr & Mrs Ee ::

Wednesday, July 21, 2010

Happy Birthday Nenek!

Semalam tgh shopping barang dapor, sekali makcik aku call ckp mlm ni ada buat mkn sikit tukbirthday nenek. huhuhuh... terus fikir nk buatan Blueberry Cheese Tart. so terus beli barang sekali la kan. majlis ni buat kecil2lan je. Masing2 bwk mknn sendiri la. lebih mudah.


:: Happy Birthday yang ke 82 ::
:: Nenek potong kek ::
:: The Foods ::

Sponsored by:
  • Mak Uda - Spaggheti Bolognese
  • Mak Teh - Kek & Kuetiaw Goreng
  • Me - Bluberry Cheese Tart
  • Mum - Buah Anggur
  • Cik Nah -Satay & Dragon Fruits
  • Cik sifah - Pisang
  • PakTam - Roti john
Rupenyer SURPRiSED PARTY. makcik aku x bg tau pon surprised. aku dtg menonong je bwk mknn ikut pintu depan. pehtu nenek aku asik tanya aku bwk ape. haahahaa.... x komplot, manee aku taw. Tunggu punya tunggu anak cucu cicit sampai. naik lapar! dekat kul 10 baru nenek potong kek. sian nenek... tp aku tgk nenek happy sgt2. walau pon usia dah 82 thn, aku tau dia bahagia di samping anak cucu cicit dia...

Selamat Ulang Tahun ke 82
Buat Nenda Tersayang

1 comment:

Nur Syafawati said...

dah 82 nenek ko yer...sihat lagi nampak ha..huhuh..Selamat hari ulangtahun nenek!!!semoga dipjgkan umur..sihat selalu..:)