:: Mr & Mrs Ee ::

Saturday, July 2, 2011

Doakan my nephew

-Azeem Naufal-

Salam semua

Kawan2 semua harap dapat doakan kesejahteraan anak my kazen ni. He warded since last saturday due to "Lung Infection" but since 2 days ago di masukkan ke wad ICU Hosp. Sg Buloh. Keadaan amat kritikal. Skrg gunakan mesin bantuan pernafasan sejak semalam.

Maghrib tadi my kazen Doktor fr hosp. Selayang dah diskus ngan doktor hosp sg buluh. Keadaan Azeem sgt kritikal and now infection tu dah merebak ke darah, hati dan jantung. Ya Allah.. Sedih sgt tgk gmbr ni thru bbm mama dia.

Tadi balik keje bergegas ke sana. Tp sampai jalan duta jammed teruk!! Kat toll Duta nampak kereta2 lepas tol tak bergerak. So decide patah balik and insya'allah esok aku cuba tuk melawat Azeem.

Semoga Azeem kuat melawan penyakit ni dan mudah2an keajaiban berlaku atas izinNya. Insya'allah.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

semoga cepat sembuh
sedih sungguh tgk wayar sana sini

rafaliah said...

assalam..semoga cepat sembuh..btw, sudi2kanlah singgah blog saya utk dptkan info ttg supplemen yang dpt membantu..:-)
http://rafaliah.blogspot.com/search/label/Vivix