:: Mr & Mrs Ee ::

Wednesday, August 13, 2008

Belanje katanyer


*Ayu sungguh naik belon pakai baju kurung, tp selebet giler ini org (x sempat touch up la nok*


hihihihii....

MAS kan gigih promote skrg ni. Low fares katanyer... mmg murah! So, mak den ni x pernah ler merasa nak "belon" , bulan May ari tu aku dah beli ticket JB - KL. Kira niat suci nak bg merasa lah kan. sbb fikir2, Air Asia mmg sentiasa tambang murah. Everyday low fares la katanya kan? so untuk kita dua orang JB to KL only RM148. ok ler tuh kan?

Yg gediknyer.. saya yg terkinja2 sgt nak merasa naik bas double deck aeroline tu. So, saya paksa mak saya belanja naik bus tu. So, mak saya belanja lagi extra lorrr... KUL-S'pore 1 way for 2 RM 170. keji betul saya ni! :D .ape katanyer, mak sayakan "Kaya"!!! pui... (tolong jgn kidnap saya!!!)

Puas hati ok! sesama merasa. tp Mak saya ckp, naik Bus Aeroline tu dpt markah A++, naik MAS dpt markah B- jer... ahaks!! katanya murah, bg kapal terbang yg uzur2 je la kan? Tp alhamdulillah la.. niat saya nak bawak mak naik belon tercapai akhirnyer... nanti kakak belanja mak naik Air Asia k! n mak pun belanja la kakak naik Aeroline lagiiiiiii tenkiu mak!!

1 comment:

PuteriSatu said...

salam kenal..wah seronoknyer naik flight ye...