:: Mr & Mrs Ee ::

Tuesday, August 23, 2011

Saiz baru u olssss

Hari ni nak meriak sikit. sikit je tak byk. heheheh kan aritu aku ckp part kronik nak kene beli Jeans baru kan? whoaaaaaahhhhh... smlm mak terkesima u olssss.. memula try size 28. ok2 je tapi pinggang cam longgar sket. then mase try skinny Jeans pon ok size 28 jugak tapi mak tak kasik aku pakai skinny jeans tu, dia suh pakai legging je.


Raya 2010 - SIZE 30


So mase dok pilih2 kaler, ada la plak tak kenan kat mata aku. then budak tu tanya last year pakai size apa? aku cakap 30" , dia suh aku try size 27". di ulangi 27"!!!! ha mak g la sarung.... eheemmmmm muat u olsss!


Terkini... Raya 2011 - Size 27


Size seluar jeans mak dari size 30" ke size 27"!! saiz 27"!! hahahahahah... bangga terbaek lahhh! Alhamdulillah setelah memakai Premium Beautiful selama 3 bulan ni, inilah hasilnya...


Size lama dan baruuu... i loke!!


i tell youuuu it's worth buying!!

1 comment:

nome said...

cayaklah lyn! :D