:: Mr & Mrs Ee ::

Friday, December 16, 2011

Tsk tsk tsk!

- Blackberry kaput -

Huarghhhhhhhhhh...

Malam tadi elok je BB ni Ee letak kt meja mekap. Ntah macam mana aku angkat BB ni alih kt almari baju yg 4 tier tu. Just BB je! Walhal Ee selalu letak rokok, kunci kete , wallet and BB kt situ. Yg aku kalih BB je, yg lain kat meja mekap.

Pagi tadi dgr phone dia berbunyi berkali2. *MiL ler call tu*. Sekaliiiii "Paaaapppppppppp". Terus aku bgn kutip BB. Screen dah mcm ni! Huarghhhhhhhh!!!

*Nangis2 ala drama queen* tunjuk kt Ee sambil cakap sorry sorry sorry! Ee ckp "sorry sorry mende. Sorry naik lorry lahhh". *muncung2 mulot*. Bini ckp "tak mau naik lorry, nak naik forte". Hahahaha pepagi drama laki bini. Bluwerrkkkkk!

Hadoiii ralat betul. Kalau aku tak kalih BB ni malam td sure tak jadi camni. Dah la ni hadiah masa birthday dia last year. Aihhh kene la belikan BB baru tuk dia sbb birthday dia Sabtu depan!
Eh kene betul timing birthday kan?

Whylahhhhhhhhh!!!

1 comment:

Nur Syafawati said...

ala..takat bb ape la sgttt...alang2 smalam dah launching iphone4s belikan la utk cik abee..ahaksssss...