:: Mr & Mrs Ee ::

Monday, December 5, 2011

Serem sejook!

15hb ni nak fly berholi-holiday kata kawwwww! Preparation semua almost done. just nak beli mknn sket and nak packing baju and tukar duit je. BUT lately ni kan dok kuar iklan pasal PTPTN je kan? Takut hakak kaw ni hah dik! Lagi2 di gerunkan ngan laki aku sendirik. Mencik gaban! Iklan sejibun plak ngan situasi skrg ni. So makanya tadi aku check la status aku.


"Nama Tuan/Puan TIDAK termasuk di dalam senarai hitam peminjam ingkar PTPTN yang tidak dibenarkan untuk ke luar negara"


Phewww lega! Takut jugak tak lepas kan? but still risau gak. mana lah tau kan. Dapat dividen ASB nanti nak byr lelelebih la pasni. Lebih la sangat kan baki gaji bulanan ko pompuan?!! Byk sgt ke dividen ASB ko dpt tuuuu? Hahahahha… takper janji byr la kan? Dah berhutang kene la langsaikan. Nanti sian adik2 di luar sana nak apply tak dpt sbb hakak2 abang2 tak byr2 utang lagi. Huhuhu…


Korang dah bayar PTPTN?

1 comment:

Nur Syafawati said...

sorry, i x apply ptptn..i bayar cashh tiap2 semester..kahhh