:: Mr & Mrs Ee ::

Wednesday, April 4, 2012

1st Giveaway bermula sekarang!

Assalamualaikum



Masa yang di tunggu sudah tiba! Empunya blog nak kasik gift untuk reader2 yang rajin berkunjung kat sini. Hadiah-hadiah adalah seperti berikut.

Voucher Jusco RM30.00, Body Wash (Body Shop), Beg Hanger (S’pore),
Fridge magnet from Singapore & Vietnam and beg mekap blink blik.
“Semua hadiah adalah dari poket mak henchek sendiri ye!”

Ape yang perlu korang lakukan? Senang sangat-sangat! Syaratnye:


1. Mesti ada blog sendiri,
2. Jadi Folowers
3. ‘Link’kan blog ni kat sidebar korang
4. Tinggal jejak/komen bersama link blog korang kat entry ni.


Ok itu je. Cepat2 yer!
 1st come first serve!

8 comments:

A.I said...

SUDAH!!!!


lalalalalala ^______^

Nur Haslidya said...

http://www.haslidya.blogspot.com/ p/s lin nak adiah..hikss..

Miss Moon said...

ok semer dah buat ...1, 2 , 3 n 4 tinggalkan komen ini hahahhah

tak kira nak jugaks adiah hu huuuuuuu

Pretty Ryna said...

Salam Alynn....

Udah buat semua tu...:)

Pretty Ryna said...

Salam Alyn...

Dah buat semua tu...

www.prettyryna.blogspot.com

:)

Azalina M.Salleh said...

semua saya dah ade.... saya nk gift tu... jusco pun best gak leh shoping... hehehe

ct said...

sye dh buat , tak buat entry ke ?
http://semuanya-okay.blogspot.com/

hasmiza said...

sy join yer..follow u. :)

http://duanmizastory.blogspot.com/

id follower & fb: hasmiza abas
emel: hasmiza.abas@gmail.com