Post mortem mini pavlova:
1. Gelojos sgt nk buat, terus main bukak ntah blog sesape. Sampai salah buh cuka. Patut 1 sudu teh, aku buh 1 sudu mkn!
2. Oven aku manje sgt! Aku rase kene kasik suhu tinggi sikit next time. Kalo tak, bentang toto depan oven! Or pindahkan oven dlm bilik. Tidur dulu!
3. Meringue aku bwh dia gula jadik cam caramel. ada gak aku baca, diorang blender gula kasik halus. Gula dlm resepi tu buh 1 cawan, aku buh 3/4 je but still manis. Next time nk buh separuh cawan plak. Meringue kat Alexis mmg manis buah je.
Ok, tu je kot! Kene usaha lagi! Kene pastikan base meringue tu berjaya cantik molek tertarik mmg de bomb! Whipping cream and buah tu of coz la berjaya! Next!!!
Published with Blogger-droid v2.0.1
No comments:
Post a Comment