:: Mr & Mrs Ee ::

Sunday, April 10, 2011

Awak pon nak jugak!

Semenjak dua menjak kebelakangan ni... Burung-burung bercicauan, unggas-unggas berterbangannn... Hhahahaahha melalur!

Ok smlm g sunway pyramid, jalan-jalan je. Terjumpa kedai peberet aku DAISO. Gelojos terus g cari FELT. Murah! Segulung besar tu RM5. Fibre pon RM5 je. Eh mmg semua mende RM5!!

So sementelah kawan2 aku semua sibuk berfelt2 bagai. Awak pon nak ler jugers. Awak beli starter pack je. Idak ler beriye aku nk beli bergulung2 tu sbb bkn nak wat business pon kan?m hehehehe nanti aku RAJiN aku jait ye. Now aku dah campak mendelah ni dalam tong. Hahahahahah.. Ater, orang lain ada awak pon nak ader jugak!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

iera_ayen said...

bagus tol kome nih...awok ni minat tu ade tapi masanye tak de jadi awok nengok je la kome semua buat...