:: Mr & Mrs Ee ::

Monday, March 7, 2011

Birthday Gegurls!

Heyyyyyyy soleyyy soleyyyyyyyy

Ahaks! Gatei nak soley meleleyleyyyyyy…

Jumaat lepas, birthday mak noks! Yg ke suwitt “29”… kahhh.. di joint venture bersama belated birthday si Nik Arin Mansor. Muahahahahaaa… Aceli x de la nak selebret2 kebenda kan? Just petang Khamis lam kul 5 camtu tetibe tersebut karok kat karpet. Terus ahli2 jemaah ckp OK. Aku pon Jumaat tu amik half day laa… tp kuar kul 11pagi masuk kul 3.30ptg.

:: Birthday Gegurls ::

:: Blackforest Cake ::
Birthday kek yg aku sponsor tuk Nik and Nik sponsor untuk aku.

Blackforest kek yg sgt wallahhh! Di sangkakan “air tgn” aku.. hahhahah
bukan cap SR ye. Bakery biase je. Mmg sedap!

:: The Foods! ::
Meriah tul hari tu kat RB. Mcm2 binatang ada! ayam, kambeng, udang, mussels, sotong bagai... Dessert pon macam2 gak!

Cam biase la xtvt kat karok mesti laaa berlagu, gelak2, makan, picca2… then time potong kek paling kecoh. Sambil nyanyi, sambil posing, sampai lilin pon naik ketot dah. Tu lom lagi gaduh ngan dak kecik si Izz tu. Nak gak tiup lilin then rebut2 pisau nak potong kek. Kena ulang lagi Birthday song tuk dia plak. Kahhhh…

Alhamdulillah.. umur berganjak lagi setahun and for last “2” digit for this year…tsk tsk tsk… eh? APA ADA DGN ANGKAAAA???... ececehhhh… kehidupan harus di teruskan. Umur sekadar angka. Cewahhh… Semoga kehidupan lebih baik dari tahun sebelumnya.. for my lesbo2 tersayang, TQ for spending few hours with me. Love kowang very stong laaahhh!! And thank you for da lovely birthday wishes via Call, SMS, blog and FB! Huh sampai lebih dr 20 kali aku dok cabut bateri blackberry aku sbb hang.

Jumpa lagi thn depan bersama mak mencecah “3” series next year. Insya’allah…

1 comment:

Nur Syafawati said...

apie beday to u nok!!!sonok sgt dpt lepas gian kat koke ari tu..hehehe..
ish..scary aku nengok angka "3 " kat depan tu next year alyn..aku pun samerrrrrr...arghh..rase dah tua sgt plak..hehehe