:: Mr & Mrs Ee ::

Thursday, March 3, 2011

Present Hari Jadi!

BBM dr Hubby terchentah!

Him: Kat rumah ada toaster?
Me : Huh? Toaster?? Tak de.. tak de.. mak dah buang sbb rosak. (tetibe rase tamak!). Nape Tanya?
Him: Menang mancing Jackpot no. 4, dapat toasters
Me : ha bawak balik laa… sini ada sandwich maker je (Scandal aku hadiahkan mase kawen :P)
Him: Ok
Me : brand ape?
Him: Cap Hayam!



Beberapa hari lepas tu…

Him: Yang, Birthday Present ayg ada lam kete dah.
Me : ok
Him: Malam ni abg bwk naik k.
Me : eh .. lu nak kasik wa toaster cap hayam eh?
Him: hahahahahah ye laa
Me : Mementang bini lu mkn roti je!

Cute giler toaster nih!!

5 comments:

Azalina M.Salleh said...

happy birthday beb... wei betul ke itu toaster nya...kihkih

Azalina M.Salleh said...

happy birthday ling..... wei betul ke tu toasternya.. comel nya

nome said...

cutenya pembakar roti tuh...so suwit...nway happy birthday to u dear :D..semoga ko panjang umo dan berbahagia selalu di samping family terchenta

fazilzura said...

heheh comel nye ...
siap ado gambo kitty lg..

HAPPY BESDAY BEB

immdhafizz said...

Saya suka Teddy Bear!!
Kuala Lumpur, Malaysia
Anda Mengalami Masalah Berikut? *kekurangan idea untuk membeli hadiah tersayang? *kesukaran mencari Big Teddy Bear yang besar tapi murah? *susah membawa Big Teddy Bear ini pulang dari kedai ke rumah? sila klik utk penyelesaianya => http://www.bigteddybear2u.com/aff/?id=716645