:: Mr & Mrs Ee ::

Monday, March 14, 2011

Combination yg menyedapkannn

Salam Tgh hari!
Wah rajin ahkak nak menghapdet! bos cuti la wwyhh.. maka mak update la laju2 and wat autopublish! Pagi tu Ee anta aku g Ampang Point and aku suh dia g mancing. (tetiba bg greenlite!). Dgn redha si isteri, maka... EE dpt 4 ekor ikan!! Mmg gitew la tawww. kalo aku tetiba kasik dia g mancing kompem dpt byk ikan!! ikan apa? Siakap, ikan merah and kaci!
Eh melalut... masa otw aku ckp pas abis bowling nak makan kat kedai Nasi Ayam Hainan Bukit Bintang... tp tak de la sampai ke Bukit Bintang, g branch kat belakang Ampang Point je sederet ngan Olt Town tuh. selalu makan Nasi ayam roasted and tambah lauk Assam Squids ni. wallah!! mmg sedapppp!!
Adoi terliur!! terase2 kat tekak ni rase masam2 pedas dia!

Lepas makan... Aku dah malas nak berjalan. cuaca plak panas. Beli Slurpee, beli magazine then duk diam2 lam kete. Ee g merayap area2 situ. layan kan je laaa

2 comments:

nome said...

sedap tuh nasi ayam hainan....tp hat sotong tu lom penah rasa lg...nampak so terangkat :)

fazilzura said...

wahhh mantop nye menu