:: Mr & Mrs Ee ::

Thursday, June 14, 2012

Amukan 'P'

Hari ni super dupper busy!

Dan jugak hari amukan maybe sbb Cik Puan 'P' dtg ...

Pagi aku check RHB on9, tup tup aku tgk bill CC aku ada charge RHB Insurance RM30. Wahhh terus aku amukan pocong! Imagine aku dah fax termination since January aritu till now still charging. RM30 does not a big deal anyway but still MONEY.

Aku rase rugi byr sbb policy haram nak sampai kt tgn aku since 3 yrs ago! 3 kali aku mintak policy tu sampai la ni tak sampai2. Aku fed up and rase rugi aku nak terminate. Dari bulan January okeh! Last aku call RHB customer service, byk kali lodge complain pun tak jalan. Sampai aku ugut nak tutup CC aku. Terus menggelabah CS tu. Main2 eh buat keje.

Actually lepas few report baru la last month ada sorang call and mintak aku fax balik. Reason? Couldn't find my termination letter. Demnnnn... Aku dah buang. Then terpaksa aku create baru! Dah fax tp takde pulak call aku balik. Tp before that ada informn bulan June takde charge lg.

Pagi tadi tgk stillllll charging! Eh kong ajo RHB Insurance ni! Terus aku amukan pocong besar-besaran! Aku call dok pas sana sini but nobody answer the phone! Mendapat la pagi2 aku bertempik kt sesape yg jwb call. Last2 dia pas kat CEO. Kahhhhh.. Ye la berbulu ok! Cibai abis kul 915 PAGI aku call takde org jwb! Makan gaji buta ke hape?

Then tak puas ati, aku call customer service complain lagi. Masa aku tgh lodge complaint, berkali2 staff RHB insurance call aku. Haaa.. Dah aku amuk baru nak take action kan? Ok as a result, derang akan refund payment aku since January, and June last charging. We will see. Kalau 10 July dia charge lg Cc aku, mau aku amuk kat RHB Insurance office!

Abis Part RHB Insurance, sambung aku amuk kat despatch plak. Aku bagi cek hari Jumaat lepas, bank in slip tak dpt2 lg pg tadi. Aku risau cek client hilang kan?

Then kene buat room reservation tuk boss aku nak fly ke Kuching Isnin ni. Call Pullman and Hilton fully booked. Try Grand Margherita and Riverside tp diorang suh call Resevetion D/L. Bagi 2-3 nombor harammmmm tak berjawab! Aku tanya reception, diorang ckp maybe g LUNCH! Lunch jadah apa baru kul 11.20am! last2 aku suh collegues aku buat kan. Settle.

Ptg check flight pulak. Smlm 1st email aku dah attached requisition form. Tup2 tadi call dia ckp dia cancel flight sbb dia kata aku tak attached "requisition form". Eh eh eh ehhhhhhhhhhhhhh!!!

Aku bukan jenis nak marah tak tentu pasal. Aku dah listkan keje2 aku sbb aku tak suka keje last minit. Aku mmg akan teliti keje2 yg perlu aku buat. Tp mcm ni la... Bila kita deal with other party... Memang meriahhhhhh sangatttt jadinyeee yuholsssss!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

Nur Syafawati said...

marah betul ko ni alyn..ari tu hari marah aku..arini ko pulak..mmg tgh penyakiT P melanda berganda2 la marah kita itu..sabar nok..istifar.lama2 ok la marah ko tu..hehehe