:: Mr & Mrs Ee ::

Monday, June 27, 2011

Singapore: Day 2


Wedding Wahila @ Woodlands


Kami with cik nora and Zeera
Esoknya semua bgn lambat and bersiap2 ala2 lembab! Kul 12.00 baru terhegeh2 nak turun g wedding kazen aku kat Woodlands. Makan2, cipiki cipika, Tanya khabar, gambar2.. then terus ke Vivo City.


Lalu jerrr @ Marina Bay Sands . bila la nak singgah ek?


Mak shopping handbeg 3 ketul!. Aku g kaunter anna Sui. Berbulu ok! Perfume yg size besar tu baru S$61.00 je.. lebih S$6.00 je.. aku leh dpt size besar + tourist leh dapat 5% diskaun kalo tunjuk passport. Demnnnn mak tertipu! Tak mo kawan pakcik Mustafa!


Dah penat round makan “kipas” , kami g makan kat BANQUET. Kat sini kat pintu masuk siap ada peringatan “di larang membawa makanan yg tidak halal” maksudnya food Court ni jual makanan halal la.,. kat sana agak susah nak dpt mknn halal. So hati2 yer!


Makan "Carrot Cake" sedap giler!


aku plak leh teringin nk makan mushroom soup.


ni dalam kete. masa nak keluar parking, autopass card leh plak tak cukup 20cent! mengonggg!! terus park tepi, lan and zeera cari tempat top up. melayang S$20.00. ye ler beli pon S$10 jer. mmg la tak cukup. kat sini parking 2 jam je dah S$4.20! nanti aku citer pasal Autopass ni eh! yok ke Bugis Street!


1 comment:

MUMMY ILA said...

aku g marina tu..best :)