:: Mr & Mrs Ee ::

Saturday, June 11, 2011

Untuk Kali Ke Berapa??

Berjaya memboloskan diri jam 8pm dr opis! Apa la ke hal! Aku takde mood dah..

Masuk kete, otak berlegar nak g mana eh? Car wash yg mana cepat? Benda2 last minit kene fikir cepat2. Zasss g Setiawangsa. Cuci kete, beli tidbits and isi minyak. Then fetch adik dr tuition. Sementara tunggu kete aku terpandang plat kete aku dh hilang huruf 'J' and angka '6'!

Eiiiii menyirap okeh! Mmg plan nak masuk S'pore wat plat besi tu. Siang2 ko dh wat hal! So lepas settle and sementara tunggu adik abis tuition aku round area situ. Lucky 1 kedai bukak lagi. Rejeki aku la kan. Amik ko RM15 je! Amik paling murah. Nanti kat singapore buat baru terus.

Siyes aku tak paham since beli kete ni plat no asek tanggal je. Memula belakang, pastu depan pastu belakang, pastu depan.. Ni belakang dah aman. Depan plak dh ganti, tup2 no. plak patah la. Memacam hal! ke since aku park kat open parking ni jd camni? Baru sebulan park 2 huruf tanggal. Org langgar ke hape ek?

Now dah kul 1am. Baju lom kemas. Baju nak pakai wedding pon tak fitting lagi. Esok rembat je la apa yg patut! Nite semua...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

alamanda said...

plat patah mmg mentensyenkan. mende kecik yg penting. rasa tak kuasanye nak gi kedai semata mata pasal 1 atau 2 huruf kan. huhuhuhu.

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah blog AKU SEBUTIR PASIR hamba kalau berminat nak baca my travelling experiences ke 46 buah negara.. :)