:: Mr & Mrs Ee ::

Tuesday, October 26, 2010

Bertukar!!!!!!!!!!!

Sambungan citer "Flat"... lepas settle tukar tayar yg flat,kami ke kedai2 letrik ahseng tuk carik lcd tv yg murah2 tuk laki aku nk buat main PS3 dia. Sian dia... x feel nk main Ps3 kat tv cinonet yg x de HDMI tu. hahahahahha..
pilih punya pilih, amik yg RM1199 aje udah. LCD 32" Toshiba ajork. fikir2 cam nk beli je 40" cam tv mak aku tu je sbb nanti pindah x yah beli lgi tv. ape jadah LCD 32" sampai 2 bijik kan nanti? eceli dah ada 32" gak kat umah mil. dalam bilik Ee, tv yg jarang di buka, buka time nk main Ps2 je.

SEBELUM - sesak pemandangan

SELEPAS - sesak ruang. asal leh selit sudahhh
Yeayyyy... baru syiok tgk tv lam bilik. dulu cinonet tu x puas tgk. Plan nk psg 2nd decoder Byond. tapiiiiiiiiiiii... mak aku bising. ckp nanti dok memerap lam bilik x kuar2. kwang3

2 comments:

ILA HAFIZ said...

sumbattt!! sumbat!!..

btol tu ckp mak ko. kang tang makan je wujud muka ko laki bini..nanti dok bertapa dlm tu..ntah di buat main ps3 ke pes pet..hahaha

Ciklinn said...

saya tak buat apa2 mak dalam bilik... kami nengok tv jerk... (dalam hati mak ko.. mesti tgok cito L**&^ tu) hahhaha

adoii sumbatt selagi muat... eh apa kata ko tampal kat dinding.