:: Mr & Mrs Ee ::

Tuesday, October 5, 2010

S.h.a.k.e.S

Good Morning u olsssssss!!!
Ni ler bekpes aku ari2. (during office hour laaa) tp kalo kowang lalu laa… ni shakes dr Herbal Life nutrition club. Kat lobi opis aku neh ada satu.. nama nyer SHAKESBERRY, GROUND FLOOR, MENARA STANDARD CHARTERED, JALAN SULTAN ISMAIL, KL. . So, setiap pagi aku dah siap2 order aku nk flavour ape. Skrg ni aku giler ngan Carrot.

Shakes ni selain dr F1 Herbalife, derang blend ngan carrot, halia, peria, steam pumpkin, oats, orange jus, air soya and plain water.. sedappp… atas dia ada buh black sesame yg dah di goreng then di blend halus.. leh gak buh oreo.. Rasenyer?? Sedap la weiii.. sape2 nk berdiet, leh la try.. takde beli produk Helbalife tu pon ok jer. Kalo kat opis, shakesberry yg sediakan.. kalo dinner, aku blend sendiri je! Try la.. healthy breakfast!


Bukan bermakna aku x mkn nasik lemak or roti canai.. tp monday - friday mmg amik shakes ni tuk breakfast & dinner.. lunch aku mkn cam biase. mmg ler x kuwus mana pon kan, tp inisiatifnya.. sbg mknn kesihatan. sabtu ahad je aku mkn cam biase. sayangilah usus anda. hehehehe...

5 comments:

saveme_zero said...

lps ni sape nak tips berdiet..sila mintak dgn pn EE yer..hahahaha.

fazilzura said...

wahhhhhh harus berseri2 ....

ILA HAFIZ said...

ada sesapa nak sponsor aku?? wakakakakaka

eLYies said...

tak mampo nak ikut cara ko bersarapan ngan dinner..mahai..hahahaha

nome said...

pttlah aku nampak kamoo selim melim...maka aku pun kenalah gigih beli nih...kehkehkeh