:: Mr & Mrs Ee ::

Thursday, October 21, 2010

Enak dong!

Itu dia... aku titipkan sama mas Hafiz dan ibuk Fazilah. aku titip RP48,000 dpt ini barang lorhhh..

2 peket Pisang Sale Berkeju & 1 pack Cheese Stick.

Sedapppppppppppppppppppp... kalo sesape ada g bandung, leh tak roger aku? mau titip ini mknn. Cuma ila x jumpa pakcik yg jual tahu sumedang tu.. pengen banget!!!

Psst: Pisang Sale Keju Rp13,500, Cheese Stick Rp25,000


2 comments:

ILA HAFIZ said...

alyn.. tahu semudang tu kan masa aku check in hotel dia ada. lepas tu aku ckp kat apis. kita beli last day masa nak check out. sekali esok,lusanya dia takde bayang. hahahaha

A.I said...

mak oiii..berbelas ribu rege pisang tu ;P takpe, aku tunggu ila pegi tahun depan. aku nk order ngan dia sebakol! miahahahaha