:: Mr & Mrs Ee ::

Friday, October 22, 2010

F.L.A.T

Alahai.. sian laki aku. Ahad tu, dah la bgn lambat sbb balik mancing kul 4am. pehtu ahad pagi ada undangan ke Kota Damansara. Ee park kete kat luar, So mase kuar dr kawasan umah kitorang dia dah nampak tayar dia sudah flat.


Balik dr KD, anta mum & nanny terus aku turun kan dia kat kereta. siannyer.. dah ler tukar tayar sorang2, pehtu skru tayar tu mak aihh ketat sampai ee maki2 cine kedai tayar yg buat dulu, keh2. sabar yang... sabar....
Aku ni jakun benornyer.. x penah tgk org tukar tayar. so sbb cuaca panas, aku berenak2 duk lam kete ngan ekon pasang kuat2. hehehehhe... Syabas B! awak mmg gagah perkasa!! ecehhhhhhhhh... jual ler Waja tu... awak beli KALDINA (bkn nama sebenar) bg ayang pakai, pehtu abg amik la FORTE (mmg nama sbnr).. kehkehkehhh... kalo x mamfu... kita beli KELDAI je la..
Next: Misi mencari sesuatu yg FLAT

1 comment:

ILA HAFIZ said...

wow~~ caldina! jgn lupa bawak aku & izz jalan2.