:: Mr & Mrs Ee ::

Tuesday, December 28, 2010

BB4BBNB'NI2

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Blackberry Curve 9300 3G


BB4BBN4B'NI2
Translate:
BlackBerry-For-Birthday-Boy-And-Bini-Too
hahahhahahahahahah
Ntah pa pe je kan? ni le hadiah untuk husband aku. Jangan ko anggap mewah sgt. x de la.. sbb murah tu yg aku belikan untuk dia? nak tau baper? RM188 aje sebiijik tu laki aku. tapi rege aku nyer bb RM588. nape beza? sbb different package, tu yg lain harga BB tuh. sungguh berbaloi baloi.. walaupon aku nyer mahal sket, kene gak hadiahkan untuk diri sendiri. kang aku meroyan x de BB. kena sama model kalo lain pon aku akan meroyan, melainkan aku nyer up sket dr laki aku nyer tak ferrrr.... . *dengki*


Mak x romantic okeh! balut asli dari vendor Celcom guna Gdex courier service. kelesss kan? miang je kalo aku nak balut, buang karan! sbb laki aku mmg dah tau aku belikan BB nih. x yah la nak balut2 ala2 Mak Santana anta gift malam Xmas. Ape pon, aktivit selebret besday nan hado, sbb laki bini ni dah malas nak kuar sbb masing2 kebek BB sampai lebamm! kahkahkah..

3 comments:

eLYies said...

huwaaaaaaaaaaaaaaa..aku sungguh jeles!!!!

Alyn Aellynn said...

hahahaha.. laju je ko komen eh. nasib aku x buat entry..

"BARANG SIAPA YG PERTAMA MENGOMEN ENTRY NI, AKAN DPT FREE BALCK BERRY 1 !"

hahahah.. kompem ko menang besen!

Bleackberry for Besen! hahahah

fazilzura said...

aci le hadiah tuk top 3... aku dtg komen ni.. ehehheeh

laki aku ado , tp dia lg suke gune E71 dia... cz aku kan gune E66.. but aku sgt gian nak BB storm key... aku suke yg slide...