:: Mr & Mrs Ee ::

Friday, December 17, 2010

Gadiz Day Out!

Kelesss… GADIS okeh! Tetibe je mak feeling2 gadis. Keh2. maklom la bila berada dia kalangan gadis2 ni harus la feeling2 dewi remaja. Bluwerrkkkk

Lama x jumpa derang ni. Derang ni geng2 zaman mase amik diploma dulu. Hopefully persahatan kita ke akhir hayat la yer. Lama dah plan, tp gadis2 ni sibuk kerja & study lagi.. derang sambung wat degree.. aku je pas diploma ambil sijil nikah. Kah3. Now azza dah abis study, tinggal sorang gadiz montok tu je lagi setahun setengah, cayalah korang, kalo aku belajar, tercicir2 gaknyer. Ye la mana nk handle kerja, nk handle belajar… ceh.. terus terasa stresss gaban.

Ain, nasib ko make it jua jimba2 ni. Ko la yg paling byk alasan.. naik sentap mak tau! Pas ni x leh karok lagi, sqmpai la ain abis exam april nanti baru leh karok lagi. Eh time tu aku tgh bunting kot. Tetttt… pompuan ni dah meroyan lepas karok ngan aku. Nak lagi dan lagi dan lagi… kah3. kenot la sayang, kang ko repeat paper, mak x tanggung jawab, dah la yuran uitm makin naik skrg. Bek ko focus bebetul. Ko x leh, tp aku ngan Azza ANYTIME! (matik la ko nak sentap ngan aku.. ada aku kesah!)
hahahaha... aku selim je kan?
pandai posing sorok2. nasib la ko ain. kah3
Ain, Me, & Azza
mak selit lagi.. auwwww
Selesai karok, sesi photoshoot kat PAvi. Wah cam artis plak. Siap ada photog. Tu yg mak x mo beli DSLR, nanti mak x puas bergambar. Keh3. mekasih Cik Azza darling sbb sudi mengambil gambar kami2 ni. Terus aku simpan camera aku yg shomel tuh.
pegang-pegang
Pancake Sayer... yummy!

Pas bergambaran, lepak kat PancakeHouse. Chit chat chit chat… uihhhh.. x puas rasenyer. Lepas mkn, aku pon anta derang g LRT Ampang Park. Thank Azza, susah payah dtg dr Shah ALam, Ain dr Pantai Dalam.. Next time kita movie day out k. mak belanja chillis k. Cipiki Cipika.. bubye! Muaahhhsss.. sayang korang!!

2 comments:

ILA HAFIZ said...

bila nak day out dgn aku lak :(

Azalina M.Salleh said...

lepas ni kita flight g singapore tinggal kan ain kat airport..hahaha
ain sentap beb... huhu ain belajar rerajin k..hehe