:: Mr & Mrs Ee ::

Thursday, December 23, 2010

Beg Hanger

Woohooooooooo!!!
Yippie! yippeeee!!!
Ko nak tau ape ni?? ini bukan jantung otomen tauuu
waima brooch ke hape ke kan??
ini adalah
BEG HANGER
dlm bahasa melayu
PENGGANTUNG BEG
ha.... siap ada cermin uollsss!!
kot2 sosak, nak pakai lipstik leh gak ko bukak mende alah ni kan. nak2 plak, lepas mkn. menggagau nak calit liptik! nak tgk kat celah gigi ada cili ke , daging2 ayam ke. kahhhh
Meh aku demo cam nak guna mende alah ni, memula aku cam pelik2 je, camne nak pakai. jakun sikit la.. sbb before this kan, ada kawan Ee guna mende ni. mase tu kitorang g minum2 ngan dia. pehtu dia pon buh mende alah ni. dia ckp dia pergi byk tempat carik mende ni, x jumpa2. at the dia jumpa mase g flea market kat LONDON. huihhh.. berpelohh dek non dgr ahkak ni ckp. well maybe mende ni baru or dah lama ada kat pasaran mesia aku x pasti. yg pasti smlm aku baca blog CEERA, dia ckp ada jual kat blogshop dia. terus aku roger dia cepat2. tu pon kaler pink or purple dah yilek. merah ajer pon ok. garang gitew!
Kene bukak linkaran benda ni

letak kepala dia atas meja
then letak kowang nyer handbeg
Taraaaaa!!
Cantikkan? kalo kowang g mkn kat kedai mamak selalunyer dok letak handbeg kat kusi kan> so pasni leh la buh kat meja.. gagagagagagag!! suke sgt!!! dun worry, beg ni leh menampung beg kowang ngan jayanyer. tp kalo ko buh beg sekolah anak, or beg balik kampung. mmg tak leh la nok. tp kalo kowang nak try pon, aku pedulik ape kan??
So, kalo kowang berminat leh la g usha2 ke blogshop CEERAMOON at BUTIKCEERA or email Ceera kat ceeramoon@gmail.com. Regenyer RM38 + postage = RM44. servie pon cepat.. ptg smlm byr, pg ni dah terima. x sampai 24jam !! tervaekklahhhh!!!!

7 comments:

ceera said...

ye ye
stock adalah limited gitu..
santik2 tau...

yang, awak tarik sikit penggantung tu, dia ada apa nak cakap eh mendalah tu.. dia ada mcam gap sikit bulat tu dengan pegantung tu..

Aellynn Darlene said...

o ye ke? nanti kita try godek2 lagi. tetibe je gatal balik nk nk g mkn and nak gantung beg, hahahahah

ceera said...

hahahaha
semangat lebih kan, =)

fazilzura said...

jgn lupe bwk balik udah ye..

** lawo tu ..

Alyn Aellynn said...

mane ley tinggalkan beb. dah ler susah nak dpt!!! kalo ilang mau aku tensi teringat2 je. kawakakwakakaaaa

nome said...

kiut miut cam tuan punya handbag nih....

Alyn Aellynn said...

Alahai Nome... Hanger beg aku ni lagi mahal dr henbeg aku tuh.. kahkahkah.. hbeg aku tu baru RP50,000 je taw!