:: Mr & Mrs Ee ::

Friday, December 31, 2010

Selamat Tahun Baru

Hari ni hari terakhir bagi tahun 2010. Corat coret tahun ni cam org lain. Ada suak duka kan. Adatlah kehidupan kita ni kan ada masam manisnya. Hopefully tahun 2011 akan lebih dr tahun ni.


Coret Coret aku sepanjang 2010.

1. Berkereta baru
2. 1st time preggy
3. Urusan pembelian rumah untuk keluarga akhirnya settle setelah berjuang selama 2 tahun
4. Keguguran kali pertama
5. Mak dianosed Breast Cancer
6. Mak Operation buang breast kiri
7. Preggy 2nd time
8. 2nd D&C due to baby no heart beat
9. Mak undergo Chemo
10.Mak admitted spital



Rasenyer ni je la yg terkesan di hati aku. Overall, byk yg menyedihkan.. tp aku pasti ada hikmah di sebalik kejadian yg berlaku. Insya’allah. Untuk Azam, eh.. perlu ke azam? As for me x kira tiap mase, of course nak perbaiki diri jadi lebih baik, mempertingkatkan kualiti kerja dan juga kehidupan, ada rezeki nak ada baby lagi (walaupon still takut, tp akan terus cuba :P) , semoga di berikan kesihatan yg baik untuk diri, keluarga dan especially untuk mak supaya dia terus sihat. Ada rezeki nak g holiday and hopefully umah kami siap seperti dalam perancangan. Aminnnn.


Selamat Tahun Baru 2011


2 comments:

ILA HAFIZ said...

happy new year 2011 alyn..semoga taun ni kau diberikan rezeki yg bertembah..kebahgiaan yg berganda & kesihatan yg baik..

Leen said...

Hai K.lin,
Leen pun dah 2nd times misscarriage for 2010. Huh! Sakit kan.. Hurmmm now still wait for the good news.