:: Mr & Mrs Ee ::

Thursday, December 30, 2010

Mak Saya!

Update pasal mak saya!
Alhamdulillah.. mak is getting better. Sejak makan pil hormon, selera mak adalah sgt.. sgt.. okeh! Dia selera tul makan. Kalo dulu dia x kisah nak makan sgt, skrg ni dia order aku makan saki baki dia je. Cery berry pon dah x de. syukur sgt.

Kisahnye... Sekarang ni mak pergi treatment kat CERAGEM . lepas 3 kali buat treatment ni, nampak kesannyer. Mak makin sihat, x de cery bery, kaki mulai surut... much much better. and mak ckp kat centre ni ramai org sakit dgn pelbagai penyakit dtg buat treatment dan ada kesan yg memberangsangkan.

Sebagai mana mak citer, ada sorang budak muda ni kene pukul dan paralyse.. lepas setahun buat treatment, now dah bleh berjalan. dan... perkhidmatan ini adalah PERCUMA! aku encourage mak untuk pergi, sblm rawatan radiotherapi bermula bulan depan. aku nampak mak happy. setiap pagi semangat tul dia nk g CERAGEM ni. kul 7 pagi tiap hari dia drive sendiri g ke Ampang. Rawatan ni mengambil mase selama 45minit. aku x pernah tgk ad insyaallah... mmg aku nk g try rawatan ni. nanti ada info aku letak sini eh. mane la tau kot2 ada kalangan keluarga kita yg sihat dan perlukan rawatan alternatif, leh la cuba. lagi pon FREE. jom kita!

2 comments:

fazilzura said...

lega kan kalau org yg kite syg dh shat

nome said...

ni pengakuan ikhlas lagi benar tahap gaban fren...mak mertua dan apak mertua aku dah lama menggunakan khidmat ceragem cawangan subang..dekat ngan subang parade...rawatan ni percuma utk semua org dan sgt berkesan...aku sendiri penah pegi...sekali masa awal thn...rawatan 45 minit dan wajib pakai baju and seluar warna putih sahaja...full details nih..sgt2 digalakkan pegi sbb mak mertua aku yg kena darah tinggi and kencing manis...dah totally gone...syukur...semoga mak ko cepat sehat and teruskan rawatan di ceragem...chaiyok!