:: Mr & Mrs Ee ::

Wednesday, November 3, 2010

Dating lagi

Yeahhhh.. Sabtu dtg lagiiiii!!! Kali ni pepagi dah bersiap nak g ke Wangsa Walk belakang umah je.. 5 minit naik kete yea puan2. Lama giler x gi sini. Dulu sini lengang je. Skrg balik keje nk g mintak hampunnnn.. parking penuh. Eceli ada je parking, tp aku malas nk berhimpit2, malas nk carik2.. maklom la bwk kete kebal. Kang aku gelabah2 nk parking.keh3
Kul 10.30 am tajam aku dah tibe. Parking depan2. tamak haloba je kan? Trus g TGV. Wahhh impresss!! Tantek ini cinema. Since ada cinema tu yg parking selalu penuh tuuu… so ni pestime aku tgk movie kat sini. Best. Org x ramai pagi2.. amik early bird tiket RM9 sajork. Jimattttt…

Cuti-cuti Cinta

best gak citer ni. Kelakar. Aku ske je layan citer2 camni. Hahhaha..

Game bola RM180 + The Sims RM165 = RM345

Lepas Movie jalan2 round2 jab. WW ni bkn besar sgt pon. tp leh la.. buat cicir2 duit. Kali ni grab game tuk Ps3. aku selama ni mmg x layan Ps1 ke, Ps2 ke, Ps3 ke, PsP ke.. mmg x layan.. semua benda ni ada, tp aku x reti mainnnnnn.. sian aku kan? tp mase dulu ada la sekali try layan STREET FIGHTHER. ala yg chun li laa, ryan laaa.. entah ape lagi laa.. pehtu boring. sbb cd tuk game ps3 ni tak byk. So, kali ni ee ckp nk beli la.. aku mmg suka game The Sims ni, cuma x pernah main kat PS3.. rupe2nyerrrrr... 1 cd game PS3 ni adalah sgt mahal bg aku. huhuhuuuu.

Mahalnyerrrrrrrrrrrr!!!! tsk tsk tsk sungguh x di sangka! terus aku balik tgk deretan CD yg ee ada.. ada 12 CD! maknanyerrrrr, Laki aku dah berhabis beribannnnn. (kenapakah aku x tawwwwwww niiiii!!!!!). Ok lantak la.. duit dia. janji skrg aku ada game nk main. lalalalalaaaa...

Sebelum balik, lepas giann.. aku suka banget sama crepe Hot & Rolls ni.. sedapppppp!! (ih ko neh semua sedapppp!!). Tedappppp sgt. (sedap air tgn bangla ni kennn??) hehhehe.. siyes sedap.. aku suka yg garing2. krup krup krup krup.. ada mcm2 flavour, tp aku paling suka Chicken Floss & Cheese… layan u olssss

Perempuan yg HOT

4 comments:

eLYies said...

giler kentang cd games tu mahai..oo..laki ko beli yg ORI je..syam dia beli yg RM10 sajok..hahah

wei..sedap la menatang tu..kat ner ko beli tu..

ILA HAFIZ said...

gilerrrr la! what can i say! u can buy.. :)

Lyana said...

mak oiiii...mahalnye cd game tu................!!!!!!!!!

Aellynn Darlene said...

Yies - Ps3 ada ke yg tipu? kalo tipu nanti blue ray dia rosak.

Ila - mak x mamfu noks. ni duit laki mak. latak ler diaaaaa

Yana - tu la. aku baru tau. aku ingat mahal puluh2 je. rupenyer ratus. huhuhu.. bersungguh2 kau main cd sims tu supoya x rase ralat membeli!