:: Mr & Mrs Ee ::

Monday, November 29, 2010

Mum admitted

Salam semua.

Hari ni kebetulan EL. entry lepas ada bg tau mak mintak hantar masuk wad. keaadaan maktgh hari semalam makin x ok. dia masih cery bery. sian mak. lucky kali ni masih boleh mkn walaupon sikit.
kali ni mak serah diri. aku rase dia x mo sampai jdi vege cam aritu kot. ok jugak, sbb dia sendiri tahu keadaan dia kan. kali ni nta mak ke HKL je. sbb x mo jadi cm sebelum ni. anta sepital ampang, tp doktor sana x berni nak buat ape2. kene refer dgn hkl. so kali ni, awal2 terus hantar ke Institut Radiologi & Onkologi, HKL. sebelum ke sana, aku call dulu then derang kata terus hantar sini instead anta ke emergency. (kejung kalo anta emergency hkl dek nonn!!).
Lucky awal kami g sini, kalo leps kul 5 kene g emergncy dulu...hazabbbbb. so sampai hkl, terus jumpa doktor then di sebabkan suhu badan mak 38' so terus kene tahan. tadi sebelum balik mak dah kene drip, and esok pagi resullt darah dia kuar and doktor akan review. hopefully mak cepat revover. insya'allah

3 comments:

ILA HAFIZ said...

semoga ko & makcik tabah menghadapi dugaan ni. semoga cepat sembuh

Bibu said...

moga cepat sembuh auntie!

eLYies said...

harap makcik cepat sembuh..amin