:: Mr & Mrs Ee ::

Tuesday, November 2, 2010

Accident!

Selamat Pagi u olssss!!

Pagi2 tiba di opis. Pagi td anta mum g kimo kat HKL. nk jadikan citer, tgh syiok borak2 ngan mum sementara nk Q amik tiket parking, tetibe kete kene langgar dr belakang. tu punn aku leh x pasan. SEBAB?? sambil layan borak, radio plak kuat. pehtu aku tgk gear dr "D" terus bertukar ke "N" .. memula aku ingat mati enjin ke, terlupa tukar gear ke (mase tu terus terfeeling bwk manual).. sekali baru pasan.. "rase2 cam kene langgar" .. boleh?

So, mum suh park tepi. time tu lutut dah gigil.. keh3. maklum la x pernah kene, panic weyyy. Terus terbayang bontot kete dah teruk, pehtu ngan bonet semua dah x leh katup ke kan.. so park tepi, kuar la check it out yoo!

oooo... kete honda accord yg langgar. yg drive tu DOCTOR pompuan spital HKl tu gak okeh! dia pon kuar.. "ooo x de ape2. nasib baik. maaf la dik, i tertidur".. (pale otak doktor ni :P) aku pon check.. mmg x de ape. lega.. dah check bonet bagai.. ok la x de ape2. calar pon x de. (tp td aku lupa check pintu passenger..adehhh). Alhamdulillahhh... aku check screen kat dashboard pon semua masih berfungsi. try go head gostan (reverse) pon ok, sensor masih berfungsi... syukur byk2.

Gambar dr google

"alahai doktor, jgn la tertidur mase memandu.membahayakan pengguna jln raya yg lain"

bukan doktor tu je k, kita semua pon... Berhati2 di jalan raya k!

2 comments:

fazilzura said...

aku rs doc tu penat kene on coll tu ..

ILA HAFIZ said...

doc tu basah rambut x?