:: Mr & Mrs Ee ::

Monday, November 8, 2010

Menantu shiape la tuuuuuu

Mengigih ke NSK Selayang lagiiiii.... tak de keje je kan?? kali ni mak aku yg beriye nk g beli brg memalam. Eceli ni time lepas tgk piala malaysia aritu. lepas abis game tu, terus zass g NSK. apepon tahniah ler pasukan Kelate. berbaloi bergomo-gomo.. gomo x pe, jgn gomo weyhhhhhh....
Sampai NSk beh kurang 11.30mlm. Mlm ni ramai plaks org. aku budget org x ramai sbb tgk bola, rupenyer derang pon cam kitorang kot. serang NSK lepas tgk bola. tapi mmg ramai.. sbb org daah gaji plus nk deepavali. patut la aku tgk ramai Aiswarya Rai, Kajol, Salman Khan, Amitha Bachan pon tolak troli beli barang... rupanya dorang nak raya... ala, biasak la... kitakan 1 Malaysia!
Punya ramai org, samapi kami terpisah.. aku sengsorang, adik aku ntah kemana, laki aku ngan mum aku pon ntah ke mana. calling2 x berjawab. last2 akut erjumpa adik aku kat kaunter. tapi laki aku ngan mak x tau mane dahhhhh... Lepas tu mak call xk dia nk byr dah, kat kaunter 3. so aku ngan adik aku menyusul lerrr...

Sungguh aku proud kat laki aku. hahahahah... menantu shiape la tu ehhhhhh? dia leh teman mak aku beli brg. keh3. anak2 mak aku x de pon.. x pe la mak.. ee pon anak mak gak kan? hehhehehe... tlg tolak je yer... bkn tlg byr. selalunya kalo shopping brg, mak byr semua, kalo kami yg shopping, ee la byr semua... gitew!

3 comments:

ILA HAFIZ said...

menantu mithali gitew..

eLYies said...

bagus aper dpt menantu cam gini....kena amalkan para suami semua yer..hahahhaa

saveme_zero said...

untung mentua tu...somi sape la erk..kehkehkeh