:: Mr & Mrs Ee ::

Wednesday, January 5, 2011

Mentang2 la FREE ken?

Hurm.. x de rejeki aku nk g Langkawi ujung bulan ni. Gara2 travel agent ni mcm2 ntah paper je kan. Mentang2 la FREE kan? Ko nk kencing2 plak! Aku booked 26 – 28 Jan 2011… time weekdays lagik. Boleh derang repaly.. NO ROOM AVAILABLE, FULLY BOOKED okeh! Agak2 la nak tipu pon kan? Dah la kene booking awal 30 hari dr tarikh pergi, aku dah fwd booking 2 minggu lepas. Kata reply in 7 woking days, tp haram… 2 minggu baru reply… dah la voucher aku expired 21hb Feb 2011. mane sempat. Pehtu aku anya la.. mane2 yg available aku x kisah. Dia paksa2 gak aku fwd booking lain. Gilo! huhuhu.. lupa kan ajerrrr lah! Sayonara la Travel Agency SKY ENxxx! Service out!

2 comments:

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

itu sah2 nak tipu la tuee.. mcm xnak bagi jerk!..

Alyn Aellynn said...

jue - tu la paselll. x pe la x rugi ape pon. fliht pon x booked lagi. no harm