:: Mr & Mrs Ee ::

Saturday, January 15, 2011

Ke`BOSAN'an

Live: Bersiaran dr Lobi Hotel Seri Malaysia

Ape punya plan da.. Smlm dh ptg laki aku bbm ckp ada meeting mlm ni kat melaka. Mcm nk ikut, mcm x month sbb meeting kul 8.30pm. So smlm x sure ikut ke tak.

Pagi td laki aku ckp meeting confirm and suh aku booked hotel. Pepagi aku dh call Seri Malaysia tp FULL. So Ee ckp gamble je la. Kalo x de balik KL mlm ni. No way huzeyyyyy!!

So td call lalink aku si Ila gebus yg pro bab2 berjalan ni. Lucky sgt! Hubby dia ada kawan keje kat Hotel Abadi nearby Mahkota Parade. Terus aku call En Adni ni. Amboiiiiii! cargas okeh! Dia dah siap booked kan bilik. Cuma dia kata hotel ni baru lagi bukak 26 Nov aritu, so swimming pool ngan water heater lom siap. Belasahhhhh!! Aku bkn nk mandi pool pon, kalo heater x de aku masak ler air panas. Anyway.. Tq sgt2 tau Ila n Hafis!

Aku dah sangap kat lobi neh. Nasib ada live band. Tp lagu slow2 plakkk. Layannkan je. Aih.. Cepat lerrr abis meeting. Aku dah borinkkkkk!! Eh x sabar nk tgk hotel baru tuuuuuuuu... Nanti kasik review eh itu hotel baru. Tungguuuuu

Selamat malam lalink lalink ku semuaaaaaa. Muaahhhss!!

~ALyN~

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Mommy Prince said...

Aku ingat ko kat hotel abadi jakarta. Ekekek..

ILA HAFIZ said...

hahaha... hye.i`m ila...your brekafast maam! " :)