:: Mr & Mrs Ee ::

Thursday, January 27, 2011

Alhamdulillah

Smlm hari gaji gajian untuk org gaji. Aku pon x pasan gaji dah masuk. Sekali opismate aku kat kuching pm aku suh check gaji. Aku gaji kat bank aku ni mmg fully utilised sbnrnye. Tu pasal x check.

Mmg fully utilised beb. Gaji aku tiap2 bulan mmg dah buat SI byr rumah, byr asb loan 50k + 30k, invest Unit trust, insurance, bill hp and baki byr CC. Huhhuhuhuuuuu *sadis*

Perbelanjaan harian, byrn kete & minyak kete adalah ihsan dr sang suami yg tersayang. ( Dan dan jeeee ) . Eh harus la sayang laki aku. Kalo syg laki kome , itu dah laennn nok. *kuar tajuk*

Kawan aku suh check samada dlm akaun aku ada extra2 tak. Ok x check. Dah ptg br teringat nk tgk. Sekali tgk ada RM30 juta!!!! *owh tipu :p*

hahahaha.. Ko giler? Kalo 30juta aku book 1 flight bwk kowang anak banak g Gold Coast. Cepat isi borang skrg!!! Terus semua nk bff ngan aku. *verangan itu PERCUMA* .. Namun itu hanyalah ilusi. Yuk g Sepang Gold Coast ye dik non!

Ok2. Dah jom check akaun gaji. Tgk2 .. Ehemmm.. X tau eceli baper benarnye. Bila lewat petang, makhluk mane la dtg anta payslip tetibe je ada atas meja aku. Hahahah... Laju2 aku bukak. Oo.. Ok... Hurmmm.. Alhamdulillah.. Ada increament + arrears ...

Nota: Increament tu sbb mase co. lama aku staff underpaid. (Gaji aku ikut rate staff kuching agaknye) . So after Kenanga(KIBB) take over, derang selaraskan gaji ikut skim KIBB la... :)

*Syukur Alhamdulillah*

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

tumpang happy gak :)

eLYies said...

wow...rejeki..gaji dah naik RM3K yer..chaiyok!!!